Allt för din scen

Produkter

Pro Audio

Pro Audio är vårt största fokus då vi har många större kunder med större krav. Vi har bland annat fått äran att samarbeta med Sweden Rock Festival med våra grejer.

Ett urval av alla artister vi haft äran att köra på vårt Pro Audio: The Poodles, Chris Kläfford, Mauro Scocco, The Boppers, Carola, Lisa Ekdahl, Devon Gilfillian, Markus Krunegård, Linnea Henriksson.

Installationer

Vi blir ofta inhyrda på konsultuppdrag för installationer, något vi har blivit lite av specialister på. Vi gör självklart installationer på egen hand med, de kan vara allt från hörslinga till större Line-Array installationer. Vi kommer gärna ut till er och börja skissa på en plan för en installation utifrån era önskemål.

Privat

Nytt för oss i år, 2021, blir att vi nu kommer att börja jobba med privata kunder i större utsträckning. Förut har vi mest jobbat mot bröllop, dop och större fester där man har haft liveband.

Nu kommer ni som privata kunder kunna hyra smidiga kraftpaket, men framförallt lätt för den okunniga att förstå sig på hur man använder högtalaren. Vi har även mycket ljus för att färgsätta din tillvaro.

Kom gärna in till oss för en provlyssning och berätta om era planer över en kopp kaffe!

Scen & tillbehör

Ljus

Vi har små till större led pars, ledbars, movingheads, strobe, 2lites, rök och hazer-maskiner samt många disco effekter. Det finns också frontljus.

Tross

Vi använder oss utav MILOS tross. Ni är varmt välkomna att höra av er om ni behöver komplettera eller hyra komplett tross-rigg.

Tyg

Brandsäkrade tyger i många olika längder samt olika tjocklekar. Vi har även vita stora tyger.

Podier

Vi använder oss av Ilmonte-podier, och har olika längder på ben till dessa. Podiekjolar, trappor samt räcken finns som tillbehör.

Backline

Det finns både små och stora gitarrförstärkare, basförstärkare, keyboards samt ett par trummor. Vi kan också serva förstärkare i vår verkstad.

Shop

Då vi är stolt importör av Soultone Cymbals och Morris Guitars har vi också dessa i vår lilla butik. Morris guitars är handgjorda akustiska kvalitétsgitarrer från Japan. Varje instrument genomgår stenhårda kvalitétstester innan de lämnar verkstaden.

Soultone cymbals har slagit sig fram fort i Europa, och vi är otroligt stolta över att få ha dessa fantastiska cymbaler hos oss.

Kom in och kläm och provspela!